Posiłki regenercyjne

Propozycja menu i cen dla grup minimum 15 osób:

1. Zupy 500 ml bez wkładki + 1/4 chleba  –  7,00 zł brutto.

lista poniżej (bez wkładki)

2. Zupa 500 ml + wkładka mięsna 100 g + 1/4 bochenka chleba – 10,00 zł. brutto.

1. Zupa grochowa, kiełbasa śląska , pieczywo
2. Krupnik, gulasz z serduszek, pieczywo
3. Zupa pomidorowa z ryżem, pulpet mielony, pieczywo;
4. Zupa fasolowa z wędzonym kurczakiem, pieczywo;
5. Bigos, pieczywo;
6. Żurek staropolski, jajko, kiełbaska biała , pieczywo;
7. Flaki wołowe, pieczywo;
8. Kapuśniak, sztuka mięsa, pieczywo;

3. Drugie danie obiadu tj. porcja mięsa 120 g + ziemniaki 300 g + surówka 200 g – 16,00 zł. brutto.

1. Kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta zasmażana;
2. Karkówka wieprzowa, kasza gryczana ,buraczki na ciepło;
3. Filet drobiowy panierowany, ziemniaki, marchewka z groszkiem;
4. Stek wieprzowy z cebulką, ziemniaki, kapusta czerwona na ciepło;
5. Udko pieczone, ryż, surówka z kapusty czerwonej;
6. Schab w sosie, kopytka, pomidory z cebulką;
7. Filet z mintaja panierowany, ziemniaki, kapusta kiszona;

4. Zupa 500 ml + II danie (preferowane przez firmy): –  19,00 zł. brutto.

1. Zupa pomidorowa z ryżem, kotlet pożarski, ziemniaki, marchewka na gorąco
2. Zupa ogórkowa, filet drobiowy w sosie pieczarkowym, ziemniaki, surówka z białek kapusty
3. Barszcz ukraiński, kotlet mielony, ziemniaki, mieszanka warzywna
4. Zupa jarzynowa, bryzol wieprzowy z pieczarkami, ziemniaki, buraczki
5. Zupa z fasolki szparagowej, filet drobiowy panierowany, ziemniaki, marchewka z groszkiem
6. Krupnik, karkówka, ziemniaki, kapusta czerwona na ciepło
7. Zupa grochowa, udko pieczone, ziemniaki, fasolka szparagowa